Logg inn og les beskyttet innhold

Getynet ID - Enkel login til mange tjenester
Identifisering
help_outline
Dette nettstedet bruker Getynet ID til identifisering ved innlogging og nettsiden er bygget på Getynet plattformen. En bruker kan ha tilgang til flere nettsteder eller tjenester med samme id. Getynet Innovation AS – www.getynet.com

Personvernerklæring

JustisCERT ønsker å gjøre din opplevelse bedre. Som del av dette vil vi at du skal føle deg trygg når du bruker våre nettsider. Vi forstår at du er opptatt av å vite hvilken informasjon som samles inn ved bruk av våre sider og at vi forvalter dine opplysninger på en sikker måte. Denne erklæringen over personvern er laget for å gi deg svar på det du måtte lure på om personopplysninger.

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger innebærer enhver opplysning som direkte eller indirekte kan brukes for å identifisere en person eller en persons atferdsmønster. En person er en identifiserbar fysisk person som besøker nettsiden. Personopplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger.

 

Behandlingsansvarlig

JustisCERT er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Hvilke personopplysninger behandles?

JustisCERT sine nettsider benytter informasjonskapsler (cookies), andre personopplysninger samles ikke inn på JustisCERT sine nettsider.
 

Informasjonskapsler (cookies)
Nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Informasjonskapsler er tekstfiler som kan plasseres på din datamaskin når du besøker en nettside. Ved bruk av JustisCERT sin nettside samtykke du i at informasjonskapsler for nettsiden kan lagres i din nettlesers temp-område.